Konkurranse

Julekalender 2017 – luke 20

Pokémon-spill i flott innpakning kan bli ditt

Nye eventyr i Alola venter bak dagens luke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Vi er på oppløpssiden i vår julekalender, og dagen i dag setter vi av til alle Pokémon-frelste der ute. Dagens premie er Pokémon Ultra Sun Fan Edition og en figur av spillets maskot, Solgaleo.

Nye Pokémon-eventyr i tropene

Pokémon Ultra Sun.
Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

Pokémon Ultra Sun og Ultra Moon er utvidede utgaver av fjorårets Sun og Moon, med en litt annen historie, nye og gamle monstre, og i det hele tatt en god del mer innhold. Dra tilbake til Alola og utforsk mysteriene introdusert i Sun og Moon, som Ultra Wormholes og den mystiske Pokémonen Necrozma, som bare hadde en skjult gjesteopptreden helt på slutten av fjorårets eventyr.

Solgaleo-figuren.
Nintendo

Solgaleo, spillets maskot, er jo en temmelig tøff Pokémon, så hva med å få med en figur av det stolte monsteret med på kjøpet? Samtidig er dette spesialutgaven av spillet, og den inneholder et spesialetui – en såkalt «steelbook» – i tillegg til det vanlige etuiet. Begge er forøvrig pakket inn i et større plastetui.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
443 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden