Project Bloom - Game Freak

Pokémon-utvikleren lager actioneventyr

Game Freak inngår samarbeid med Private Division.

Private Division

Game Freak, som er aller best kjent for sine mange, mange Pokémon-spill, har kunngjort et helt nytt spillprosjekt. Det dreier seg om et actioneventyr i en ny serie, med arbeidstittelen Project Bloom.

Prosjektet ble avduket av Private Division, som stiller som utgiver for spillet. Via Twitter delte utgiveren en bit med konseptkunst, men kunne ellers ikke si mye om Project Bloom.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

I en felles pressemelding forteller Game Freak-sjef Kota Furushima at studioet er spent på å få lage et spill som tematisk er veldig forskjellig fra dets tidligere arbeid. Foreløpig er det for tidlig å dele noen detaljer, men målet er å lansere Project Bloom i løpet av regnskapsåret 2026.

Ved siden av Pokémon-spillene har Game Freak også laget en rekke andre spill i løpet av sine 34 år – inkludert Little Town Hero, HarmoKnight og Tembo the Badass Elephant.

Private Division er en underavdeling av Take-Two, som fokuserer på spill som faller hakket under høybudsjettsnivået kjent som «AAA». Utgiveren har tidligere gitt oss spill som The Outer Worlds fra Obsidian og Hades fra Supergiant Games.

LES OGSÅ: Slik kunne Pokémon Red sett ut som Square Enix-rollespill »

Siste fra forsiden