«Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten.

Helena Kristiansson/ESL

DISSE SPILLER FOR APEKS

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Ole «Marcelious» Langan
Sander «Grusarn» Nordeide Iversen
Kristian «akez» Kornbakk
Pål «Polly» Kammen (prøvespill)

Apeks avslører i en pressemelding tirsdag formiddag at de har signert Pål «Polly» Kammen på prøvespill til sitt Counter-Strike-lag i forkant av seriestarten i Telenorligaen. I pressemeldingen kommer det frem at Kammen har signert en avtale som går over én måned, der det skal evalueres ved kontraktslutt om han fortsetter i klubben.

– Jeg er veldig glad og gira for at jeg får muligheten til å satse igjen med Apeks. Selv om jeg har vært inaktiv fra lagspill lenge, så føler jeg at jeg har masse å bidra med og mye erfaring som jeg kan dele med resten av gutta. Håper jeg får vist det i måneden som kommer, og lenge etter det, sier Kammen i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Investor kjøper den regjerende seriemesteren - spillerne får lønn

Pål «Polly» Kammen er tilbake i Telenorligaen.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Kammen har figurert i mange klubber opp gjennom årene, kanskje mest nevneverdig LGB eSports og London Conspiracy, der han spilte sammen med blant annet Håvard «rain» Nygaard og Ruben «RUBINO» Villarroel.

– Det er godt å endelig ha funnet en spiller som gjør at vi kan begynne å trene ordentlig. Første halvdel av januar har bestått av mye arbeid rundt det sportslige, men nå har vi endelig kommet frem til en løsning klubb og spillere er fornøyd med. Nå begynner treningen og snart reiser vi på treningsleir, forteller sportslig administrativ leder Kenneth Gaupseth Johansen i pressemeldingen.

LES OGSÅ: «akez» tilbake til Kingpins

– Tror han vil ta nivået bra

Sportslig administrativ leder Kenneth Gaupseth Johansen i Apeks er fornøyd med signeringen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Johansen forteller i et intervju med Gamer.no at laget ikke har definert noen rolle for nysigneringen enda.

– Han er en veteran med masse viktig erfaring, og det er noe vi trenger i laget i dag. Det er noen tiltenkte roller, men ikke helt definert før vi har testet ordentlig for å se hva som fungerer best som lag.

LES OGSÅ: Bli kjent med CS:GO-seriemesterens nye daglige leder

Selv om Kammen har vært ute av gamet i en lengre periode, tror ikke Johansen det vil ha noe å si for hans prestasjon.

Les også
Den norske League of Legends-spilleren Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

– Tror han vil ta nivået bra og vi gleder oss til å starte ordentlig med satsingen, så får vi håpe at begge parter er fornøyd etter prøveperioden.

På spørsmål om signeringen av Kammen er å gå i samme spor som mange norske klubber har gjort tidligere, altså å signere gamle stjerner som er over toppen, sier Johansen at det handler om laget.

– Dette handler syvende og sist om å finne spillere som går inn under det vi er ute etter, og i dette tilfelle var Pål en av de, og etter noen treninger var begge parter villige til å fortsette en utvidet prøveperiode, forteller Johansen.

Frem mot seriestart har laget lagt en plan for hvordan de skal innlemme Kammen best mulig i laget.

– Vi skal delta på kampene våre i ESEA og NEL, samt trene aktivt fremover. I tillegg reiser vi på treningsleir i vårt lokale i Oslo torsdag 31. januar. Der skal vi ha en liten ukes treningsleir, avslutter Johansen.

Siste fra forsiden