Portal 2 annonsert

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har gått mye rykter og spekulasjoner omkring oppfølgeren til det populære og prisvinnende spillet Portal fra 2007, og det er for så vidt ingen stor nyhet at Portal 2 er på vei, men nå har den offisielle bekreftelsen omsider kommet.

Les også: Anmeldelse: Portal

Pressemeldingen fra Valve var dessverre sørgelig kort, men tidspunktet for lanseringen er i alle fall satt til kommende "holiday season", det vil si rundt juletider 2010.

Gamespot har plukket opp litt opplysninger og kan blant annet melde at Portal 2 slippes til både PC og Xbox 360, at det vil få en samarbeidsmodus og at spillet også vil ha en helt ny spillmekanikk og historie i tillegg til noen nye overraskelser.

Les også: - Portal 2 vil ta tid

Det første Portal-spillet ble veldig godt mottatt av kritikere og rost for sitt originale konsept. Spillet ble tildelt en lang rekke priser, blant annet ved Game Developers Choice Awards i 2008 hvor det vant i kategoriene årets spill, beste innovasjon og beste spilldesign.

Portal

Windows
Slippdato: 10. oktober 2007
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Valve Software
Utgiver: Steam

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen