Post-apokalyptisk rollespill fra Troika

De gode nyhetene: Skaperne av Fallout er i gang med et post-apokalyptisk rollespill. De dårlige nyhetene: Prosjektet er midlertidig lagt på is.

Odin hos No Mutants Allowed sendte oss i dag en e-post hvor han fortalte om en tråd på nettstedets forum. I andre enden av lenken (som dere finner helt nederst på siden) møtes vi av to skjermbilder fra et post-apokalyptisk rollespill utviklet av Troika Games. Dessverre står det også at prosjektet er lagt på is, muligens mens Troika legger siste hånden på Vampires The Masquerade: Bloodlines, eller muligens inntil selskapet finner en utgiver som er interessert i å satse på et slikt spill.

Troika Games består av en rekke utviklere som tidligere jobbet for Black Isle Studios, inkludert Tim Cain som var produsent, designer og hovedprogrammerer for Fallout. Derfor var det mange som håpet at Troika Games skulle sikre seg Fallout-lisensen fra Interplay, men denne gikk som kjent til Bethesda Softworks, rollespillekspertene bak Elder Scrolls-serien. Dette hindrer heldigvis ikke Troika i å kunne lage sin egen etterfølger til Fallout-spillene, men da må de i så fall gi det et annet navn.

Vi håper at Troika Games finner en utgiver som er interessert i å gi ut et post-apokalyptisk rollespill fra skaperne av et av PC-plattformens største rollespill, slik at dette ikke blir det siste vi hører fra dette prosjektet.

Siste fra forsiden