Postal 2: Share the Pain til Europa

Running With Scissors har akkurat inngått distribusjonsavtale med den greske utgiveren hell-tech, og som resultat får også vi europeere spille psykopatisk galning i Postal 2: Share the Pain.

Det originale Postal 2 fikk både ris og ros av spillpressen verden over. Hos Gamer.no fikk spillet karakteren seks, og selv om vi hadde det moro med spillet måtte vi kritisere det for en litt for kort enspillerkampanje og mangel på flerspiller.

Dette har Running with Scissors gjort noe med. Postal 2: Share the Pain kommer med en forbedret enspillerkampanje som inneholder to nye kart og nye våpen. Dessuten kommer spillet med to nye spillmoduser, slik at det på den måten tilbyr mer varighet enn originalen gjorde.

Den viktigste nyvinningen i Share the Pain er imidlertid flerspillermoduset. Postal 2 var et spill med massevis av potensial for flerspillermoro, noe som gjorde det ekstra surt at spillet faktisk ikke støttet flerspiller overhodet. Nå får vi imidlertid mulighet til å påføre hverandre smerte ved hjelp av alle de spennende våpnene spillet har å by på.

Postal 2: Share the Pain kommer med fire flerspillermodus: "Snatch", hvor spillerne kjemper om hverandres postal babes (med andre ord, capture the flag med lettkledde damer i stedet for flagg), "grab", hvor spillerne kjemper om ti poser rundt om på kartet (og hvor hver pose gjør spilleren sterkere - hva som er i disse posene er ikke helt klart, men det er antakelig ulovlig), samt "deathmatch" og "team deathmatch".

Spillet inneholder 25 karakterer til bruk i flerspiller, og to av valgmulighetene er Gary Coleman og Osama Bin Laden. Running With Scissors er med andre ord like politisk ukorrekte som de alltid har vært. Andre forandringer inkluderer raskere lastetider og en ny kart-editor.

Siste fra forsiden