Prey distribueres over nettet

Det er nå klart at 3D Realms sitt imponerende førstepersons skytespill Prey vil distribueres over nettet, i tillegg til i butikk. Dessuten har vi to "shakycam"-videoer fra E3.

Innenfor førstepersonssjangeren er det liten tvil om at Prey, fra 3D Realms og Human Head Studios, er en av de mest spennende titlene på vei akkurat nå. I tillegg til uhyggelig lekker grafikk (takket være Doom 3-motoren) kommer spillet med flere interessante elementer, slik som kart hvor tyngdekraften ikke helt fungerer som den skal.

Nå har 3D Realms kunngjort at de har signert en avtale med Game xStream, som er et onlinebasert leveringssystem som minner om Valve sitt Steam. Flere og flere selskaper i spillindustrien satser nå på denne typen distribuering av produktene sine, da de på denne måten kutter ut kravstore forhandlere og distributører. Prey vil naturligvis også distribueres i butikk, og kommer i 2006.

Det er forøvrig lansert noen "shakycam"-videoer fra demonstrasjonene av spillet på E3. Disse er naturligvis ikke i like god kvalitet som offisielle filmer, men er absolutt verd en titt. Du finner dem her:

Siste fra forsiden