Prince of Persia: Rival Swords til Wii i mars

Ubisoft har kunngjort at Prince of Persia: Rival Swords kommer til Wii i mars.

Den persiske prinsen har kommet langt siden Jordan Mechners klassiske plattformeventyr fra tidlig på nittitallet. Nå tar han steget over på Wii, og Ubisoft har kommet med den offisielle kunngjøringen av Prince of Persia: Rival Swords for Nintendos nye konsoll. Wii-utgaven av Rival Swords skal lanseres i mars.

Prince of Persia: Rival Swords er basert det tredje spillet i Ubisofts nye Prince of Persia-trilogi, The Two Thrones. Prinsen vender tilbake til Babylon med sitt livs kjærlighet, Kaileena. Her møtes han av et hjemland ødelagt av krig, og et folk som har vendt seg mot ham. Han blir fanget, og Kaileena blir drept. Hennes død gjør at tidens sand nok en gang slippes løs, og det er ikke bra.

Nå som han jages som en rømling finner han ut at tidligere kriger har gitt ham kraft til å slippe løs en dødelig, mørk versjon av seg selv. Dette gjør at du får spille som to ulike personligheter, hver med forskjellige våpen, kampteknikker og historier. I Rival Swords får de også mulighet til å konkurrere seg i mellom, hver kontrollert av en menneskelig spiller.

Spillet kommer med et forbedret "Free-Form Fighting"-system, som lar spillerne ta knekken på fiendene akkurat slik de ønsker det. I tillegg får vi det klassiske plattformgameplayet fra tidligere, samt massevis av muligheter til å sette de små grå på prøve. Dessuten kan prinsen manipulere tiden, noe som selvfølgelig er en stor fordel i kamp mot fienden.

Ubisoft forteller ikke hvordan Wii-kontrolleren skal brukes i dette spillet, men vi får nok vite mer før lanseringen finner sted. Rival Swords kommer også til PSP.

Siste fra forsiden