Prince of Persia: Warrior Within

Lurer du fremdeles på om du skal skaffe deg den persiske prinsens femte eventyr eller ikke? Kanskje den nylanserte demoen kan hjelpe deg å bestemme deg.

Hvis du ikke helt likte fokuset på kamp i den første demoen av Prince of Persia: Warrior Within, kan det hende at denne demoen klarer å overbevise deg om at spillet er verd å kjøpe. Her demonstreres nemlig to brett hvor det hele er litt mer sentrert rundt plattformshopping og hjernetrim, omtrent i den stilen vi husker fra Sands of Time - prinsens forrige eventyr.

I Prince of Persia: Warrior Within begir prinsen seg ut på en farefylt reise fylt av død, ondskap og mysterier. Denne reisen leder til en forbannet øy hvor menneskehetens største farer truer. Kun ved hjelp av ubarmhjertig besluttsomhet og mestring av dødelige kampkunnskaper kan prinsen klare seg gjennom prøvelsene med livet i behold.

Warrior Within er et mye mørkere spill enn forgjengeren, noe som flere tilhengere har uttrykt sin misnøye med. Dette burde imidlertid ikke hindre folk i å prøve spillet - Ubisoft har nemlig nok en gang klart å skape et flott spill som har fått mye god kritikk verden over (ikke minst her hos Gamer.no).

Her er demoen (som er på 473 MB):

Siste fra forsiden