Prinsen av Persia på nye eventyr

Ubisoft har akkurat kunngjort det tredje Prince of Persia-spillet på tre år. Denne gangen mener de at de er i ferd med å lage det beste spillet i serien.

Prince of Persia 3, som utvilsomt vil få en mer fengende (og korrekt, i og med at dette blir det sjette spillet i serien) tittel etter hvert, skal komme til PS2, Xbox, GameCube og PC. I stil med de to forrige spillene skal det lanseres mot slutten av året, og Ubisoft hevder at det vil blande de beste tingene fra Sands of Time og Warrior Within, og gi serien en vitalitet som vil imponere og tilfredsstille både tilhengere og nykommere til serien.

Etter eventyrene i Warrior Within vender Prinsen av Persia tilbake til Babylon med sitt livs kjærlighet, Kaileena. Her møtes han av et hjemland ødelagt av krig, og et folk som har vendt seg mot ham. Han blir fanget, og Kaileena finner ut at hun må ofre seg selv og slippe løs "The Sands of Time" for å redde ham. Nå som han jages som en rømling finner han ut at tidligere kriger har gitt ham kraft til å slippe løs en dødelig mørk prins, og at denne mørke personligheten gradvis er i ferd med å ta over kroppen hans.

Dette gjør at du får spille Prince of Persia 3 som to ulike personligheter, hver med forskjellige våpen, kampteknikker, historier. Ubisoft forteller også at spillets "Free-Form Fighting"-system gir deg stor frihet i forhold til hvordan du vil ta ut fiendene dine. I tillegg forteller de at du får "krige fritt i Babylon", noe som kanskje betyr at spillet kommer med en åpen spillverden i stil med hva vi fant i den glimrende Ubisoft-tittelen Beyond Good & Evil.

Ellers loves vi en heftig blanding av akrobatikk, kamp, hjernetrim og plattformhopping, samt muligheten til å manipulere tiden som i Sands of Time. Her er et knippe skjermbilder:

Siste fra forsiden