Prinsen av Persia til PSP

Ubisoft har nå kunngjort de første detaljene om et kommende Prince of Persia-spill til PSP.

Det kommende spillet er foreløpig kjent under navnet Prince of Persia PSP, og vil være basert på Prince of Persia: Warrior Within, som fikk god kritikk av pressen da det ble lansert på konsoll og PC i fjor. PSP-spillet skal etter planen lanseres i desember, og kommer med nye oppgaver, nye kart og nydesignede spillområder. Prince of Persia PSP utvikles av Pipeworks.

I Prince of Persia PSP jages vår heltmodige prins av Dahaka - den udødelige inkarnasjonen av skjebnen. Prinsen har nemlig klart å vri seg unna det som egentlig skulle vært hans død, og dermed er det Dahakas jobb å sørge for at prinsen får den skjebnen han egentlig skulle ha hatt. Å komme ut av denne knipen med livet i behold blir ikke lett, men prinsen har tross alt overlevd rimelig mye i sin mangeårige historie som spillhelt, så vi tviler ikke på at han klarer seg denne gangen også.

Ubisoft forteller at PSP-versjonen vil ha et fritt kampsystem som tillater spillere å utvikle sin egen kampstil. Dessuten skryter de av et nytt system for projektilbaserte angrep, som tillager en rekke varierte kamptaktikker. Spillet kommer også med nye muligheter i forhold til å manipulere tiden for å gi deg en urettferdig fordel i kamp. I tillegg får du nå utforske en voldelig underverden hvor fryktelige monstre bruker hele sin fritid på å torturere uheldige mennesker.

Siste fra forsiden