Prism: Guard Shield ute nå

Den amerikanske nasjonalgarden har latt seg inspirere av nettsuksessen America's Army, og nå har de lansert den første delen av Prism: Guard Shield.

Prism: Guard Shield er et spill fra den amerikanske nasjonalgarden. Handlingen foregår i 2016, og følger sikkerhetsvakten Frank Sheperd, som må etterforske en hendelse i havneområdet til byen New York. Denne etterforskningen leder ham etter hvert i kontakt med en topphemmelig sikkerhetsorganisasjon som kalles PRISM, som han så begynner å arbeide for.

Vi loves tre forskjellige miljøer, tre flerspillermoduser (kooperativt spill, "deathmatch" og lagbasert "deathmatch") og mulighet for opp til 32 spillere samtidig, åtte våpen, syv figurklasser og tre unike fiender. Gameplayet skal fokusere på sniking, og til å hjelpe deg har du lyddempede våpen, "stun-gun" og nattbriller.

Nå har den første delen av Prism: Guard Shield blitt lansert (flere vil følge ved senere anledninger). Denne inkluderer to enspilleroppdrag og tre flerspillerkart, som kan spilles i de tre ulike modusene nevnt tidligere. Installasjonsfilen er på 582 MB, og mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden