Pro Cycling Manager 2005

Hvis sykling er sporten i ditt hjerte og du regner Tor Hushovd som Norges største idrettsmann, bør du laste ned demoen av Pro Cycling Manager fra Cyanide.

Det franske utviklerselskapet Cyanide ser ut til å ha funnet seg et trygt marked innenfor sportsstrategisjangeren. Ikke bare lager de det mange mener er de beste rugbymanagerspillene på markedet, men de lager også hesteveddeløpsmanagerspill og de mest populære sykkelmanagerspillene på markedet.

Utviklerne lover mer enn 40 spillbare lag på to nivåer, mer enn 450 etapper og et nytt måsetningssystem. 2005-sesongen er basert på UCI Pro Tour, og spillet kommer med et nytt system for kjøp og salg av syklister, muligheter for flere typer avtaler med syklistene, muligheten for å skifte lag i løpet av karrieren din og mye mer.

Pro Cycling Manager 2005 kommer med en ny spillmotor, et redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne etapper, langt bedre animasjoner enn tidligere, nye veityper, mer arkitektur i omgivelsene, flere tilskuere og nye effekter slik som tåke. Spillet lanseres i juli, og i Norge distribueres det av KE Media.

Demoen av Pro Cycling Manager gir deg muligheten til å prøve en etappe i det berømte Giro d'Italia. Denne etappen går fra Sarigliano til Sestriere, og laget du får kontroll over er CSC. For å lykkes må du sørge for at rytterne dine bruker kreftene sine riktig og hele tiden holder seg på strategisk gode posisjoner i feltet.

Demoen er på 279 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden