Pro Evolution Soccer til Wii

Konami har kunngjort at de bringer Pro Evolution Soccer til Wii i 2008.

Pro Evolution Soccer-serien har mange tilhengere, og en god del av disse blir utvilsomt glade for å høre at serien nå er på vei til Wii. Det kommende Wii-spillet skal lanseres i løpet av første kvartal neste år, og vil i følge Konamis kortfattede pressemelding utnytte seg maksimalt av Wii-kontrolleren.

Her loves vi den samme realismen som har gjort serien populær, samtidig som kontrollsystemet har gått gjennom en radikal endring for å fungere så godt som mulig med de to Wii-kontrollerne.

Ved hjelp av Wii-fjernkontrollen og Nunchuk-kontrolleren får spillerne full kontroll over spillerens bevegelser, både når han er i besittelse av ballen, og når han ikke er det. Du kan også bruke kontrolleren for å sette i gang løp, og enkelt distribuere ballen videre.

– Vi er ekstremt interessert i å introdusere Pro Evolution Soccer til et bredt utvalg av fotballtilhengere, og Wii og dens unike egenskaper passer perfekt for dette. Potensialet for PES på denne plattformen er enormt, og vi ser frem til en svært spennende start på 2008, forteller Jon Murphy fra Konami.

Det kommende spillet har ikke fått noen endelig tittel enda, og går for øyeblikket kun under navnet Pro Evolution Soccer.

Siste fra forsiden