Pro Rugby Manager 2

Hvis rugby er sporten i ditt hjerte, kan du se frem til noen morsomme timer med datamaskinen nå som demoen av Pro Rugby Manager 2 er lansert.

Pro Rugby Manager 2 utvider på omtrent alle områder i forhold til forgjengeren. Her får du 120 klubber og 50 (uoffisielle) nasjonallag, 40 autentiske stadionanlegg og en rekke nasjonale og internasjonale mesterskap. Målet er, som alltid med denne typen spill, å lede klubben din til suksess ved å bygge opp et slagkraftig lag, legge knusende taktikker og gjennomføre dem i kampene.

Som i forgjengeren kan du se kampene utspille seg i full 3D, men for de som ønsker et mer komplett og taktisk overblikk er det mulig å benytte seg av en ny 2D-modus som lar deg se hele banen ovenfra. Naturligvis har grafikkmotoren fått et løft siden sist, så de som fortsatt foretrekker å se kampene i 3D kan kose seg med mer detaljerte modeller og bedre væreffekter.

I tillegg får du mulighet til å bruke nye strategier, både i forsvar og angrep. Det blir også mulig for to spillere å kjempe mot hverandre i sanntid (over nettet eller LAN), og dessuten kommer spillet med støtte for å sette opp internettbaserte ligaer for opp til hundre spillere.

Den nylanserte demoen gir deg mulighet til å spille en måned i karrieremodus, og laget du får tildelt er Gloucester. Demoen kommer med to stadionanlegg; Gloucester og London. Installasjonsfilen er på 188 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden