Pro Rugby Manager 2004

Rugby er nok ikke noen favorittsport her i Norge, men hvis du har sansen for sporten bør du ta en titt på den nye demoen av Pro Rugby Manager 2004.

Digital Jesters og Cyanide skryter av at Pro Rugby Manager 2004 leverer alt en rugbyfanatiker kunne ønske seg, og med tanke på at spillet generelt har blitt godt mottatt, både av pressen og spillere, skal vi ikke se bort i fra at det i alle fall er et snev av sannhet i det utsagnet. Spillet blander management med sanntidssimulasjon av kampene (i full 3D), og lar deg jobbe med alle aspektene av det å drive et profesjonelt rugbylag.

Her må du styre med alt fra spillerkontrakter til å legge opp kampstrategier (som du kan forandre underveis i kampene, etter som du ser hvordan planene dine fungerer). Du kan velge mellom 100 klubblag og 50 landslag. Dette laget kan du ta med i ti mesterskap og en rekke andre konkurranser, som Super 12, Tri-Nations, Six Nations, EM og VM.

Demoen inneholder fire lag: England, Frankrike, Biarritz og Leicester, samt to stadionanlegg å spille på. I tillegg til nytt enspillerinnhold kommer denne nye demoen med muligheten for flerspiller over nettet eller LAN. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden