Problemer for Diablo 3?

Nettstedet Kotaku har plukket opp noen urovekkende rykter om utviklingen av Diablo 3.

I følge ikke-navngitte kilder som har snakket med nettstedet Kotaku, skal den uferdige versjonen av Diablo 3 være kastet i en virtuell søppelbøtte. Arbeidet Blizzard North hadde gjort på spillet skal ha vært langt dårligere enn det Blizzard forventet, og derfor vil utviklingen av spillet starte på nytt.

Som vanlig når vi har med ubekreftet informasjon å gjøre, er det viktig å huske på å ta det med en klype salt. Dette er kanskje spesielt viktig når vi snakker om en tittel som ikke engang er offisielt kunngjort enda (selv om en ikke akkurat behøver å være synsk for å gjette at Blizzard North jobber med Diablo 3).

Om ryktene stemmer vil de imidlertid passe godt inn i den reelle informasjonen vi har om Blizzard og Blizzard North. Som kjent har nemlig folkene som var drivkraften bak de to forrige Diablo-spillene forlatt selskapet og startet sine egne studioer, og i forrige uke ble det klart at Blizzard kom til å flytte Blizzard North sin virksomhet til hovedkvarteret deres.

Om utviklingen av Diablo 3 hadde gått strålende, ville det kanskje ikke ha vært særlig lurt av Blizzard å rote situasjonen til for utviklerne ved å flytte produksjonen sørover. Men om utviklingen hadde gått dårlig, ville det sannsynligvis være et smart trekk å få mer direkte kontroll over Blizzard North ved å trekke dem inn i selskapets hovedstudio.

Uansett; rykter er rykter, så det ville være uklokt å trekke forhastede konklusjoner basert på denne ene rapporten.

Siste fra forsiden