Project GG - PlatinumGames

Project GG er det neste actionspillet fra PlatinumGames

Utvikleren avslørte spillet med en mystisk trailer.

PlatinumGames, kjent for blant annet Bayonetta, Nier: Automata og Astral Chain, har de siste ukene hintet om at ett eller annet er på vei. Denne uken kunne utvikleren omsider dra sløret av et helt nytt actionspill, foreløpig kalt Project GG.

– 100 prosent PlatinumGames

Disse gigantene skal tilsynelatende kjempe om herredømme over jorda.
PlatinumGames

Med en kort trailer – som du kan se over – hintet Platinum om spillopplevelsen spillere kan se frem til. Videoen sier ingen ting om hvordan spillet vil fungere, men fans kan tilsynelatende forvente kamper mellom gigantiske vesener.

Traileren bekrefter også at dette er det siste leddet i spillsjef Hideki Kamiyas actiontrilogi – en trilogi som foreløpig består av spillene Viewtiful Joe og The Wonderful 101.

I et åpent brev til fansen forteller Kamiya imidlertid at Project GG, som altså bare er en arbeidstittel, skal by på noe helt nytt. Spillsjefen påpeker at dette blir det første spillet som Platinum gir ut selv, noe som betyr at teamet får gjøre akkurat som det vil.

– I motsetning til spillene vi har laget så langt blir dette spillet 100 prosent PlatinumGames. Med alt fra setting og figurer til spilldesign og historie, til måten det markedsføres – PlatinumGames bestemmer alt.

Kamiya innrømmer at det å gi ut egne spill medfører en hel bunke med nye risikomomenter, som studioet ikke har måttet tenke på før. Han tror imidlertid at teamet er i stand til å leve opp til både egne og fansens forventninger.

Ifølge PlatinumGames er målet å slippe Project GG på alle plattformer, men noen lanseringsdato er foreløpig ikke satt.

PlatinumGames pusser opp The Wonderful 101.
Nyversjonen har fått inn enorme summer på Kickstarter »

Siste fra forsiden