Project Origin blir Fear 2

Fra spirituell etterfølger til ekte etterfølger

Den actionfylte grøsseren Project Origin har blitt omdøpt til Fear 2.

Etter at Monolith utviklet det svært suksessrike skytespillet Fear for Vivendi Universal Games, gikk de og utgiveren hver sine veier. Monolith ble etter hvert kjøpt opp av Vivendi-rival Warner Bros, mens Vivendi fikk rettighetene til Fear-navnet.

Det spares ikke på blodet.

Dermed måtte Monolith komme opp med et nytt navn for sin oppfølger til Fear, og etter en navnekonkurranse på nettet falt valget på Project Origin.

Nå som Vivendi og Activision har slått seg sammen, til Activision Blizzard, har det imidlertid skjedd ting. Activision valgte ut en håndfull Vivendi-franchiser som de ønsket å ha med seg videre, og Fear var ikke en av disse.

Dermed har Monolith og Warner Bros fått muligheten til å kjøpe Fear-navnet tilbake, noe de nå har gjort. Project Origin har nå fått navnet Fear 2: Project Origin, og er dermed en offisiell Fear-etterfølger.

Historien i Fear 2: Project Origin finner som kjent sted i Fear-universet, og leverer en direkte fortsettelse av hendelsene i originalspillet (selv om vi får rollen som en annen hovedperson).

Fear 2: Project Origin skal komme ut i februar. Du kan lese mer om navneendringen hos IGN. Det er forøvrig ikke kjent hva som har skjedd med Vivendis planlagte Fear-etterfølger.

Siste fra forsiden