Prøv Dofus-Arena gratis

Ankama Studios har åpnet betatesten av onlinestrategispillet Dofus-Arena, som er basert på MMORPG-spillet Dofus.

Dofus-Arena er et strategispill hvor spillere over hele verden kjemper mot hverandre i enkeltstående kamper eller store mesterskap. Foran kampene får hver spiller får en viss mengde poeng til rådighet, og kan bruke disse til å kjøpe figurer, våpen, kjæledyr og andre hjelpemidler til laget sitt. For å vinne må du lage et idealteam og lede dem til seier mot motstanderen din.

Spillere kan kjempe mot hverandre en mot en eller to mot to, og kan benytte seg av en stor mengde figurer, våpen, magiske formularer og andre former for utstyr. Arenaene spiller også en viktig rolle, og spillerne må ta hensyn til topografien samtidig som de unngår feller og navigerer seg rundt hindringer.

Dofus-Arena er basert på det populære MMORPG-spillet Dofus, og har nå vært under betatesting i to måneder. Derfor mener den franske utvikleren Ankama Studio at det er på tide å åpne betatestingen for alle, så nå kan hvem som helst laste ned dette spillet (du må imidlertid skaffe deg en konto hos Ankama, men dette er gratis).

Lanseringen av Dofus-Arena vil etter all sannsynlighet finne sted til sommeren. For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden