Prøvespill Ace Attourney: Apollo Justice

Test Capcoms nyeste advokateventyr

Her er en spillbar flash-demo av Ace Attourney: Apollo Justice for DS.

Capcom har gitt ut en spillbar demoversjon av det nyeste spillet i deres populære advokatserie. Denne inneholder den første delen av spillet, og du kan spille den som om du skulle spilt spillet på DS.

Om du av en eller annen grunn ikke får til å spille demoen her på Gamer.no, kan du stikke innom Capcoms blogg for å teste den. Demoen benytter seg av Flash. Om du ikke får lyd, bør du vente litt mens lydefilene lastes ned. Du starter demoen ved å klikke «new game».I Ace Attorney-serien spiller du en forsvarsadvokat som må bevise sine klienters uskyld og få dem frifunnet. Dette er enklere sagt en gjort siden aktor har en tendens til å vri sannheten til sin fordel og dommeren lett lar seg påvirke. I tillegg er vitnene mildt sagt vanskelige å ha med å gjøre.

Spillet foregår både i og utenfor rettssalen. Som den ferske forsvarsadvokaten Apollo Justice skal du samle bevis og intervjue vitner som forberedelse på selve rettsaken. Når du har nok bevis er det duket for heftig ordveksling med aktor i retten.

Du må avsløre vitnenes løgner og avdekke falske beviser for å finne sannheten og få klientene dine frifunnet. I denne utgaven av Ace Attorney bruker du alle funksjonene på DS-en til å samle og analysere bevismateriale.

Finn ut mer om Ace Attourney-spillene på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden