Prøvespill Dungeons & Dragons Online

Lyst til å teste Dungeons & Dragons Online gratis i syv dager, eller prøve deg som betatester på Codemasters sitt kommende MMORPG, Archlord?

For en liten stund siden fikk amerikanerne sjansen til å teste Dungeons & Dragons Online gratis i syv dager, og nå har Atari og Turbine kunngjort at også vi europeere får denne muligheten. Grunnen til at amerikanerne fikk dette tilbudet tidligere ser ut til å være den omfattende Module 1-oppdateringen, som har blitt implementert på de europeiske serverne denne uken.

Dungeons & Dragons Online

Om du lurer på om du skal ta steget over fra World of Warcraft eller et av de andre MMORPG-spillene, eller om du bare vil se om dette MMORPG-styret alle snakker om er noe for deg, kan du stikke innom spillets offisielle nettsted og utnytte deg av gratistilbudet nå.

Om du regner deg selv som en dreven MMORPG-spiller kan du prøve å bli med på testingen av en betaversjon av det koreanske MMORPG-spillet Archlord, som skal lanseres i vår del av verden av britiske Codemasters. For å skrive deg opp som Archlord-betatester, må du ha et gratis Code M-medlemskap (noe som tar noen minutter å opprette hos Codemasters).

Selve betatestingen vil finne sted i løpet av de kommende månedene. Mer informasjon om Archlord, betatesten og den europeiske lanseringen av spillet, kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden