Prøvespill Red Orchestra nå

Nå har du sjansen til å finne ut om det realistiske krigsspillet Red Orchestra er noe for deg.

Red Orchestra har vist seg å være et svært populært spill blant Gamer.no sine lesere, og har også inspirert mange til å fortelle hva de synes om spillet ved hjelp av vår mulighet for å legge inn leseromtaler. Nå kan du teste om dette avanserte krigsspillet er noe for deg, ved å laste det ned via Steam og prøve det gratis frem til mandag.

Red Orchestra: Ostfront 41-45 er et lagbasert førstepersons skytespill basert på Unreal-modulen Red Orchestra. Handlingen er hentet fra Østfronten under andre verdenskrig, noe som gjør at spillet stikker seg litt ut i en noe overfylt sjanger, hvor fokuset generelt er på hva amerikanere og briter foretok seg i deres kamp mot Nazi-Tyskland og det japanske imperiet.

Spillet legger kraftig vekt på realisme, og beskrives av mange som en autentisk krigssimulasjon. Handlingen foregår over 13 kart, hvor du blant annet finner 14 forskjellige typer kjøretøy. Du får også 28 forskjellige våpen, som du kan bruke til å drepe de opp til 31 andre spillerne du kjemper mot samtidig.

For å teste spillet må du (hvis ikke du allerede har gjort det) installere Steam, som lar deg laste ned fullversjonen. Det er kun fire dager igjen av gratisperioden, så om du ønsker å finne ut hva grunnen til alt oppstyret om dette spillet er, bør du henge i.

Siste fra forsiden