Prøvespill Silent Heroes nå

Paradox Interactive har lansert en tre timers prøveversjon av strategispillet Silent Heroes.

Silent Heroes er en frittstående ekspansjon til Soldiers: Heroes of World War II, og bygger på samme motor og setting som originalen. Vi får med andre ord et tredjepersons taktisk strategispill hvor spilleren ble kastes ut i et krigsherjedet Europa som kommandør for en liten gruppe spesialstyrker.

Paradox skryter blant annet av svært interaktive spillmiljøer, hvor nesten alt du ser kan ødelegges. Vi får et godt utvalg utstyr og våpen, inkludert autentiske kjøretøyer og enheter. Kampanjedelen vil fokusere på sabotasjeoppdrag bak fiendens linjer, og spilleren kan gripe tak i, bruke og reparere alt utstyr han kommer over, inkludert fiendens. Dessuten loves oppdatert grafikk, filmatiske effekter og videoer i høy kvalitet.

Spillet ble nylig lansert eksklusivt over Paradox sitt digitale distribusjonssystem, GamersGate. I den forbindelse har Paradox nå gitt ut en omfattende prøveversjon av spillet, som gir deg tilgang på alt innholdet det har å by på i hele tre timer. Det skulle være mer enn nok til å finne ut om spillet er noe for deg eller ikke. Prøveversjonen er på ca. 940 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden