Prøvespill The Ship på Steam

Til helgen kan du teste det innovative flerspillerspillet The Ship helt gratis.

Konseptet i The Ship er svært spennende. Du og en haug andre mennesker er fanget ombord på et passasjerskip av Titanic-typen. Eieren av skipet, Mr. X, har startet et dødelig spill hvor alle tvinges til å delta. Spillet foregår over flere runder, hvor hver passasjer får et bytte og en jeger. Byttet må drepes, jegeren må unnslippes (eller drepes).

- Hva skal du med den hammeren!?!

Det spennende er selvfølgelig at du ikke har noen som helst idé om hvem jegeren din er, på samme måte som byttet ditt ikke har noen anelse om at det er du som er ute etter ham. Det å drepe andre spillere enn byttet og jegeren din er straffbart, så her lønner det seg å oppføre seg så tilfeldig som mulig når du er på jakt, samtidig som du holder øye med folk som ser ut til å følge etter deg eller gjøre andre mistenkelige ting.

Det hele kompliseres av at figuren din har visse behov som må oppfylles. Han eller hun må sove, spise, drikke, gå på do, holde seg renslig, og så videre, og disse aktivitetene må du finne tid til samtidig som du jakter på byttet ditt eller prøver å rømme fra jegeren din. Tenk deg en temmelig voldelig versjon av The Sims, hvor du styrer personen din fra førstepersons synsvinkel.

Om du synes The Ship virker interessant, kan du glede deg til å teste det over Steam denne uken. Fra 2. november til 5. november kan spillet lastes ned og spilles gratis, slik at du kan finne ut om det er verd pengene. Om du liker det, kan du kjøpe det via Steam, eller i en lekker boks som du blant annet kan bestille fra nettbutikken Play.com for like under tohundrelappen.

Siste fra forsiden