PSP får eksklusivt Brothers in Arms-spill

Ubisoft og Gearbox har kunngjort Brothers in Arms: D-Day for Sony PSP.

Denne høsten får PSP-eiere et eget Brothers in Arms-spill. D-Day utvikles hos Ubisoft Shanghai i samarbeid med Gearbox Software, og her loves vi en ny og unik spillopplevelse spesialdesignet for PSP. Handlingen foregår selvsagt under den allierte invasjonen av Normandie, og spillerne får oppleve andre verdenskrig gjennom Sersjant Baker og Hartsock og deres tropper med fallskjermsoldater.

Som tidligere spill i serien, er Brothers in Arms: D-Day et taktisk skytespill der fokuset er på lagbasert kamp. Du må lede gruppen din gjennom en serie utbombede spillområder, og ordrene gis gjennom et enkelt, taktisk brukergrensesnitt.

Denne gangen får spillerne mulighet til å overraske fiendene for en ekstra fordel i kampen som følger, og for første gang i seriens historie får vi også lede en gruppe bazooka-soldater, og skyte med mortar-artilleri. Dessuten loves vi et forbedret samarbeidsmodus med 12 brett.

Ellers fortelles det om unike spillsekvenser skreddersydd PSP-konsollen, at lagkameratene dine blir smartere og får nye egenskaper, og at vi får nye våpen å leke oss med. Mer info om Brothers in Arms-serien finner vi på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden