PSP Giga Pack til Europa

I slutten av november lanserer Sony Computer Entertainment Europe PSP Giga Pack i begrenset opplag.

Sony Computer Entertainment Europe kunngjorde i går at de lanserer Giga Pack i et begrenset opplag i alle PAL-territorier. PSP Giga Pack kommer med en 1GB Memory Stick PRO Duo, som gir store lagringsmuligheter for en kombinasjon av filmer, musikk og bilder. Lanseringen vil foregå den 28. november i Norge.

Dermed håper Sony at PSP-eierne kan nyte hele spekteret av underholdningsmuligheter uansett hvor de befinner seg. Den nye minnestikken har mer enn 30 ganger høyere kapasitet enn den som følger med Value Pack, og Sony forteller at det blir plass til 30 timer med musikk, to hele Hollywood-filmer eller over 500 bilder med høy oppløsning.

PSP Giga Pack inneholder dessuten en PSP (utrolig nok), et batteri, en AC-adapter, en USB-kabel og et helt nytt PSP-stativ slik at du enkelt kan se filmer og slikt på konsollen din uten å måtte holde den i hendene hele tiden. Hvis du synes PSP Giga Pack høres fristende ut, må du regne med å bla opp med 2799 kroner (som er utsalgspris).

Hvis du nå river deg i håret over at du akkurat har kjøpt en normal PSP uten denne oppgraderte minnestikken, kan du bare ta det rolig. Du kan nemlig kjøpe 1GB Memory Stick PRO Duo separat fra begynnelsen av november.

Siste fra forsiden