Quake Wars-demo på mandag

Førstkommende mandag slippes en spillbar demo av Enemy Territory: Quake Wars.

Tirsdag bekreftet en representant for utvikleren Splash Damage at en spillbar PC-demo av Enemy Territory: Quake Wars ankommer førstkommende mandag.

Enemy Territory: Quake Wars er et lagbasert skytespill hvor handlingen foregår i Quake-universet. Spillet omhandler Stroggenes invasjon av jorden, og man kan enten kjempe for de barbariske romvesnene eller menneskenes spesialstyrker.

Begge sidene har tilgang til diverse særegne våpen og kjøretøy og du kan i likhet med Battlefield-serien velge mellom flere forskjelige klasser med ulike egenskaper. Menneskenes sanitetsenheter kan for eksempel gjennpplive døde soldater mens Stroggenes tilsvarende enheter, teknikerne, kan opprette nye startpunkter av falne motstandere. Spillet kommer med over 40 typer konvensjonelle og futuristiske kjøretøy og annet utstyr som kan plasseres ut på slagmarkene.

Nøyaktig lanseringstidspunkt eller innhold for demoen er imidlertid ikke kjent, men dere kan være sikker på at vi gjør alt for å gjøre den tilgjengelig her på Gamer.no så raskt som mulig.

Enemy Territory: Quake Wars kommer i salg for PC 28. september. Det utvikles også versjoner for Xbox 360 og PlayStation 3, men utgivelsesdatoen for disse er ikke kjent.

Siste fra forsiden