Quantum Theory slippes til våren

Quantum Theory slippes til våren

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da ser det ut til at begge konsoll-leire kan se frem til Tecmos seneste nyvinning, Quantum Theory, som altså lanseres i Europa i løpet av våren 2010.

Mørk sci-fi-fantasy

Tecmo har tidligere stått bak de kritikerroste spillseriene Ninja Gaiden og Dead or Alive, og Quantum Theory blir selskapets første forsøk på et tredjepersons-skytespill.

Spillet skal by på intens action hvor du styrer den skyteglade krigeren Syd sammen med den mystiske assistenten Filena gjennom en postapokalyptisk slagmark.

Omgivelsene skal være kreativt og kunstnerisk utformet med et dystert fantasy-preg og med den spesielle vrien at områdene vil forandre form i sanntid, noe som skal gjøre spillet ekstra utfordrende og uforutsigbart.

I tillegg vil du kunne utføre koordinerte angrep og handlinger sammen med den datastyrte medhjelperen din, Filena, for å overkomme hindringer eller bekjempe fiender.

Quantum Theory kan også spilles på internett i fire ulike moduser.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen