Racing med ekte hestekrefter

Chariots: The First Olympics er et racingspill hvor bilene byttes ut med hellenske hestevogner. Spennende.

Candella Software kunngjorde i helga at de jobber med et spill som heter Chariots: The First Olympics. Spillet kommer til PC, Linux, Mac, Xbox og PS2, og tar for seg den mest prestisjefylte øvelsen i antikkens olympiske leker, nemlig kappløp med hestevogner.

Her får du kjøre gjennom antikkens verden, og beskue kjente landemerker som fyrtårnet i Pharos, Akropolis, Giza-pyramiden og Zeus-tempelet. Dessuten får du oppleve alt fra øde ørkener til snødekte fjellområder. Du kan velge mellom åtte ulike kusker, og hver av disse har sine egne unike egenskaper. Du får også åtte vogner å velge mellom, hver med sine unike karakteristikker. I tillegg til enspillermoduset kan opp til åtte spillere kjøre mot hverandre på LAN eller Internett.

Grafikken i PC-versjonen kommer med full støtte for den nyeste DirectX9-teknologien, avanserte pixel-shadede vanneffekter, volumetriske skyer og skygger, realistisk vertex-basert gress og hår, bump mapping, dynamiske væreffekter og alt det andre som får tennene til å løpe i vann hos grafikkhorene blant oss. Grafikkdetaljene om konsollversjonene er ikke kunngjort, men det ser sikkert pent ut på Xbox og PS2 også.

Noen utgiver eller utgivelsesdato er ikke fastsatt enda. For mer informasjon om dette spillet kan du besøke det offisielle nettstedet (lenken finner du nederst på siden).

Siste fra forsiden