Radarpar på PSP

Snart kommer Crockett og Tubbs fra Miami Vice til PSP, og det samme gjør PS2-heltene Ratchet og Clank.

Vivendi har kunngjort at de jobber med et Miami Vice-spill. Dette blir et tredjepersons actionspill hvor du må lede Crockett og Tubbs gjennom glamorøse og dekadente Miami. Spillet er basert på den kommende filmen, og handlingen foregår litt før historien i filmen starter. Ved å infiltrere South Beach sin underverden må du ta ut en mektig narkobaron fra Sør Amerika.

Spillet skal lanseres i juli, og utviklingen foregår hos britiske Rebellion. Blant punktene på skrytelisten finner vi mulighet for kooperativ flerspiller (for to spillere), et dynamisk ryktesystem, actionfylte oppdrag og heftige båtjakter. Du får også delta i narkotikahandel og finne informasjon ved hjelp av hacking. For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Crockett og Tubbs er ikke det eneste radarparet som kommer til PSP; Sonys lille håndholdte får også besøk av Ratchet og Clank. I Ratchet & Clank for PSP finner de to vennene en glemt rase med genier som kalles Technomites. Dessverre har disse (av en eller annen grunn) bestemt seg for å ta over galaksen, og nå er de i ferd med å bygge sin egen klonehær. Dette må du sette en stopper for.

Ratchet & Clank: Next kommer i salg i mars 2007, og lar deg spille som både Ratchet og Clank i et tredjepersons actioneventyr. Her får vi alle seriens varemerker; kreative våpen, unike oppgraderinger og omfattende brett. I tillegg får vi et nytt rustningssystem og muligheten til å laste ned flerspilleroppdrag fra nettet.

Siste fra forsiden