Radifaction

«Radifaction» har signert for tyrkisk klubb

– Håper å kunne vise at jeg fortsatt har det som skal til for å spille på et høyt nivå, sier spilleren selv til Gamer.no.

Haakon «Radifaction» Tholo har blitt med i MNA Esports
Sindre Stien/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR MNA

Vis mer

Haakon «Radifaction» Tholo
Rasmus «SandeN» Sanden
Raul «Blytz» Gligor
Hector «HECTOz» Jensen
Cankut «CANKU7» Çelik

Haakon «Radifaction» Tholo, tidligere Nordavind og Apeks-spiller, har den siste tiden utforsket mulighetene utenfor Norge. Forrige sesong spilte Tholo for Fact Revolution i Telialigaen, mens han samtidig deltok i ESEA MDL Sesong 35 med Team Secret.

Etter at Tholo og resten av Fact endte på syvendeplass i tidenes jevneste sesong i Telialigaen, tok det ikke lang tid før spillerne i laget gikk hver for seg.

Grunnet rykter om lite treninger og forberedelser gjennom sesongen for Fact-spillerne, ble det stilt spørsmål til hva de kunne få til. Dessverre for Tholo endte forrige sesong som en av de dårligere for spilleren som både har deltatt på og vunnet tidligere sluttspill i Telialigaen.

MNA Esports annonserte søndag via Twitter at Tholo trer inn som det tredje medlemmet av det europeiske laget. Den tyrkiske organisasjonen, som startet opp i februar i fjor, har tidligere deltatt i ESEA Advanced og diverse kvalifiseringsturninger.

LES OGSÅ: Ordkrig og anklager – «Jkaem»-agent og Apeks-Baarli er helt uenige

Spent

Haakon «Radifaction» Tholo, her avbildet under sluttspill med Apeks, fortsetter karrieren utenlands.
Sindre Stien/Good Game

Tholo forteller til Gamer.no at klubben har mye å by på, og at de har langsiktige planer.

– MNA kom til meg i desember og ønsket å bygge et nytt internasjonalt lag. Jeg ble interessert i å bygge noe opp fra bunnen av, der vi kan håndplukke spillere til de rollene som trengs i et lag. Nå ser jeg frem til å bygge opp et lag fra bunnen av og forhåpentligvis vise muskler, sier Tholo før han legger til.

– I første omgang blir det mye fokus på å kvalifisere seg til ESEA MDL via Advanced. Så klarer vi forhåpentligvis også å vise tenner mot topplag etterhvert. Personlig for meg håper jeg å kunne vise at jeg fortsatt har det som skal til for å spille på et høyt nivå.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt Counter-Strike-streik

Tholo har vært med i prosessen om å velge sine nye lagkamerater.

– Jeg føler på første gang på lenge at jeg har hatt mer å si på valg av lagkamerat. MNA har gitt meg muligheten til å bli hørt.

Les også
Sverige gir e-sporten unntak fra innreiseforbud – sikrer antageligvis høstens CS:GO-major i Stockholm

Klubben er lokalisert i Tyrkia. Tholo tror ikke det vil by på særlige utfordringer for han eller lagkameratene.

– Nå er alle lagkameratene mine med unntak av én spiller, fra andre land enn Tyrkia. Ettersom verden fortsatt er tungt preget av corona-situasjonen i verden, byr ikke det på noen problemer for oss, ettersom kampene vi spiller kommer til å foregå online, avslutter Tholo.

Siste fra forsiden