Rag Doll Kung Fu utgis over Steam

Det unike kampspillet Rag Doll Kung Fu skal utgis over Valve sitt Steam-nettverk.

Rag Doll Kung Fu er et kampspill litt utenom det vanlige. Her får du nemlig kontroll over en slags marionettdukke som ikke kan bevege seg selv. Hvis du ønsker at den skal ta ett skritt fremover må du manuelt flytte det ene beinet foran det andre, og hvis du vil gi motstanderdukken en uppercut, må du ta tak i armen til dukken din og slå til.

Beskrivelser av spillet fungerer egentlig heller dårlig, så for å få et litt bedre inntrykk av hvordan det arter seg, bør du ta en titt på denne traileren. Rag Doll Kung Fu er laget av Mark Healy (som til daglig jobber for Lionhead), og vil lanseres i løpet av de kommende ukene. For øyeblikket er det ikke fastsatt noen pris for spillet, men vi antar den ikke blir spesielt høy. Blant funksjonene vi kan se frem til i fullversjonen nevnes onlinebasert flerspiller, noe som sikkert kan bli temmelig festlig.

Valve forteller at de er veldig glade for å tilby Rag Doll Kung Fu over Steam-systemet deres. Nå som de har kunngjort at de vil lansere to forskjellige spill fra andre utviklere enn dem selv over Steam, ser det ut til at de er i ferd med å posisjonere seg som en viktig nettbasert utgiver. I motsetning til Ritual sine kommende SiN-episoder, benytter ikke Rag Doll Kung Fu seg av Source-motoren.

Siste fra forsiden