Rail Simulator

Lyst til å leke lokfører? Her er en demo av Rail Simulator.

Rail Simulator er en togsimulator fra skaperne av Train Simulator. Her får du muligheten til å leke lokfører på utvalgte ruter fra Tyskland og Storbritannia.

En fjern slektning av Lokomotivet Thomas

Kontrollpanelet i simulatoren er basert på innsamlet data fra ekte tog og autentiske lydeffekter er også spilt in på de samme togene.

Simulatoren inneholder flere urbane og landlige togruter. Landskapet langs rutene er basert på flere tusen fotografier. Ruten Paddington-Oxford er for eksempel satt sammen fra over 7000 bilder.

Vår anmelder var ikke veldig imponert over Rail Simulator, og klaget blant annet over at spillet på mange måter virket uferdig. Han mente imidlertid også at simulatoren har stort potensial, så forhåpentligvis får det den støtten det fortjener av utvikler og utgiver etter lansering.

Nå har utviklerne lansert en demo av Rail Simulator, slik at du kan teste det selv. Denne demoen inneholder en øvingsdel, og et oppdrag der du får kjøre det kjente damplokomotivet Black 5 fra Bath Green Park til Radstock.

Demoens installasjonsfil er på 470 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden