Rainbow Islands til PSP

Rising Star har gitt ut en del informasjon om Rainbow Islands Evolution, til Sonys PSP.

Rainbow Islands er den neste plattformklassikeren som får en Evolution-utgave på PSP. Her får vi et gjensyn med originalens gameplay, samtidig som utviklerne legger til noen nye elementer som utnytter seg av konsollens maskinvare. Produsent Tony Byus forteller:

- Vi ivrer etter å holde det klassiske gameplayet intakt samtidig som vi oppdaterer og moderniserer spilldesignen på en måte som ikke påvirker dette essensielle gameplayet. Kort fortalt er målet vårt å produsere det Rainbow Islands hadde vært om man hadde hatt PSP-ens kraft tilgjengelig i 1987.

Historien følger Bub og Bob (heltene fra Bubble Bobble, men nå i menneskeform) som må befri øygruppen Rainbow Islands fra et ondsinnet plateselskap, som forurenser øyenes økosystem med en konstant strøm av masseprodusert søppelmusikk. Denne musikken har mutert øyenes dyre- og planteliv, og de tidligere så hyggelige landskapene er nå fulle av farlige (men søte) monstre.

Spillområdene har fått en stor overhaling i Rainbow Islands Evolution. I originalen klatret heltene våre hele tiden rett oppover, mens Evolution-utgaven benytter seg av tre dimensjoner slik at gameplayet får et nytt perspektiv. Dette skal åpne opp for en ny dimensjon for det klassiske Rainbow Islands-gameplayet.

Rising Star Games forteller at de planlegger å gi ut Rainbow Islands Evolution i løpet av første kvartal neste år. Om du sulter etter det klassiske gameplayet allerede nå, kan du jo gå til inngjøp av samlepakken Taito Legends (til PC, Xbox og PS2), som inneholder originalversjoner av en haug Taito-spill, inkludert det magiske plattformtrekløveret Rainbow Islands, New Zealand Story og Bubble Bobble.

Siste fra forsiden