Rainbow Six: Vegas til PSP

Ubisoft har kunngjort Rainbow Six: Vegas for PSP. Spillet omhandler den samme aksjonen som storebrødrene, men lar deg se handlingen fra et annet perspektiv.

I Rainbow Six: Vegas er syndens by under angrep av terrorister, og det er opp til Rainbow Six å redde dagen. Handlingen i denne PSP-versjonen omhandler den samme aksjonen som vi får stifte bekjentskap med i versjonene til PS3 og Xbox 360, men på PSP følger vi et annet team.

Vi får slå følge med de to agentene Brian Armstrong og Shawn Rivers, som må samarbeide for å ta knekken på terroristene. Brian arbeider på bakkenivå, og er ekspert på å ta seg inn i bygninger kontrollert av fienden. Shawn er snikskytter og kan ta knekken på skurkene fra taket til nabobygningen.

Du må kontrollere begge agentene, og drive med taktisk planlegging mens du manøvrerer dem gjennom de kjente miljøene i Las Vegas. Kontrollsystemet i spillet skal være spesialdesignet for PSP, og i tillegg til historiemodus får vi også en modus som heter "terrorist hunt", hvor målet rett og slett er å renske diverse spillområder for terrorister.

Flerspiller får vi også, for opp til seks spillere i modusene "survival" og "team survival". Flerspillermodusen kommer med seks klassiske Rainbow Six-kart, og du kan spille både lokalt (ad hoc) eller over nettet (infrastructure). Spillet utvikles av Ubisofts Quebec-studio, og kommer til jul.

Siste fra forsiden