Råskumle Amnesia: The Dark Descent kommer til PlayStation 4

Samlepakke med tre Amnesia-spill lanseres i november.

Utvikler Frictional Games annonserte onsdag en samlepakke med det svært skumle grøsserspillet Amnesia: The Dark Descent, den ikke fullt så skumle oppfølgeren Amnesia: A Machine for Pigs og den mindre kjente utvidelsen Amnesia: Justine.

Amnesia: Collection byr på gjensyn med den grufulle serien.
Sony

Pakken, som har fått navnet Amnesia: Collection, skal lanseres den 22. november og blir kun tilgjengelig digitalt på PlayStation 4.

Amnesia: Collection markerer første gangen serien lanseres på konsoll, selv om utvikleren skal ha vurdert å gjøre det flere ganger tidligere. Ifølge Frictional-sjef Thomas Grip har konsollavtaler enten gått i vasken eller vært for tidkrevende, men nå blir altså PlayStation 4-eiere de første som får oppleve spillene på konsoll.

Skummel begynnelse

Amnesia: The Dark Descent er et av spillene vi kan takke for at skrekkspillsjangeren har fått en gjenoppstandelse de siste årene. I spillet vandrer man rundt i et mørkt slott, løser gåter og prøver å ikke bli tatt av de skrekkelige monstrene som jakter på deg. Ifølge vår anmelder var spillet det skumleste han hadde spilt noensinne.

Amnesia: Collection.
Sony

Mens det første spillet fikk en veldig god mottakelse fikk oppfølgeren litt dårligere kritikk. Amnesia: A Machine for Pigs ble utviklet av Dear Esther-utvikler The Chinese Room, som tok serien i en litt annen retning. Resultatet manglet forgjengerens sjokkfaktor, og vår anmelder omtalte spillet som et steg til siden for serien.

Det tredje spillet i pakken, Amnesia: Justine, er en utvidelse til The Dark Descent, som var del av en reklamekampanje for Portal 2. I likhet med det populære Valve-spillet følger man instruksjoner fra en ansiktsløs stemme og må gjennom en rekke tester.

Skrekkfans får snart et nytt spill på menyen.
Norske Through the Woods skal lanseres neste måned »

Siste fra forsiden