Eserien

Raufoss meldte seg på - Vålerenga fortsatt ubeseiret

– Både jeg og lagkameraten min, Jonas Kvål, viste hvor standarden i Raufoss skal være, forteller Jonas Myrhaug Kristiansen.

Jonas Kvål (til venstre) og Jonas Myrhaug Kristiansen (ikke avbildet) sørget for ni poeng til Raufoss, som for alvor har meldt seg på i toppkampen.
Sindre Stien/Good Game

Eserien fortsetter å rulle videre, og etter torsdagens runde har vi de samme tre lagene i toppen med Vålerenga, Sandefjord og Viking. Med ni poeng har også Raufoss for alvor meldt seg på, og det med en debutant.

Jonas Myhrhaug Kristiansen fikk sin Eserien-debut torsdag kveld.
Raufoss Esport

Jonas Myhrhaug Kristiansen har kommet inn på laget, lillebror til Vålerengas Magnus «Hyper» Myhrhaug Kristiansen, og han kunne ikke bedt om en bedre start på karrieren i Eserien. Ubeseiret, ingen baklengs. En perfekt debut.

– Det var en helt fantastisk følelse å komme ordentlig i gang med Eserien, og generelt e-sport-karrieren. Etter over et år med venting var dette virkelig en dag jeg lenge har sett fram til, sier Jonas Myhrhaug Kristiansen til Gamer.no før han legger til.

– Dagen gikk akkurat som planlagt. Både jeg og lagkameraten min, Jonas Kvål, viste hvor standarden i Raufoss skal være. Vi klatret opp til fjerdeplass med én kamp mindre spilt enn halvpartene av lagene, noe vi sier oss godt fornøyde med.

LES OGSÅ: – Jeg tror ikke noen har sjanse mot oss lenger

Knuste landslagsspillerne til Viking

Den yngste duoen i hele Eserien viste ungdommelig pågangsmot da de slo HamKam, Viking og Odd torsdag kveld. Den største overraskelsen må sies å være 8-1-seieren mot landslagsduoen til Viking.

RESULTATER RUNDE 7
Brann - Sandefjord 1-3
Start - Odd 3-2
Lillestrøm - Vålerenga 1-10
Øygarden - Stabæk 2-3
Ranheim - Viking 3-4
Sandnes Ulf - Mjøndalen 0-4
Kongsvinger - Tromsø 7-1
HamKam - Raufoss 3-5

RESULTATER RUNDE 8
Sandnes Ulf - Lillestrøm 3-2
Brann - Vålerenga 0-5
Viking - Raufoss 1-8
Jerv - Stabæk 6-1
HamKam - Odd 1-5
Øygarden - Sandefjord 0-8
Kongsvinger - Mjøndalen 4-3
Start - Tromsø 5-1

RESULTATER RUNDE 9

Kongsvinger - Lillestrøm 3-3
HamKam - Tromsø 2-1
Ranheim - Stabæk 2-3
Raufoss - Odd 5-0
Øygarden - Vålerenga 1-7
Jerv - Sandefjord 0-1
Start - Mjøndalen 5-9
Brann - Sandnes Ulf 4-6

– Det smakte utrolig godt. Jeg kom fra en litt uheldig start mot HamKam, og etter en ganske rolig førsteomgang mot Viking hvor jeg følte jeg hadde overtaket, kom endelig målet jeg trengte. Etter det målet gikk han mye mer offensivt, noe som ga meg mer rom til å score hele tre mål. Det ga fantastisk utgangspunkt til Kvål (lagkamerat journ. anm), som like så godt fortsatte med 5-1. Vi var begge godt fornøyde med hvordan vi spilte, og viser hvor nivået vårt skal være, forteller lillebror Myhrhaug Kristiansen.

LES OGSÅ: Storfavorittene innfridde i sesongstarten

Skulle Raufoss gå hele veien til en finale som sist sesong er det en stor mulighet for at storebror Magnus Myhrhaug Kristiansen og Arkan Resul vil vente. Vålerenga-gutta har åpnet med ni seire av ni mulige, og har virkelig levd opp til uttalelsene fra forrige uke om at ingen kan slå dem. En brødreduell i finalen ville vært kult, skal vi tro den unge debutanten.

– Det er et spørsmål både jeg og «Hyper» blir stilt ofte, og det hadde selvfølgelig vært veldig kult for både meg, «Hyper» og alle seerne der ute å få se et slikt oppgjør. Per dags dato har Magnus et skyhøyt nivå som han har vist i både Eserien og internasjonalt, men jeg føler jeg definitivt har mulighet om jeg har dagen.

Siste fra forsiden