Ready 2 Rumble tilbake i ringen

Knus kjendistryner

Den komiske bokseserien inntar Wii til våren.

I fjor annonserte 10tacle Studios at de jobbet med et nytt spill i bokseserien Ready 2 Rumble. Dessverre gikk 10tacle nedenom og hjem for et par måneder siden uten å ha annonsert detaljene rundt prosjektet, og nå har Atari snappet opp utgiverrettigheter.

Realisme? Hvilken realisme?

Atari har annonsert Ready 2 Rumble: Revolution til Wii, og spillet fortsetter der forgjengerne slapp med grovt overdrevne kjendiskarikaturer og boksing som ikke er unødvendig plaget av realisme. Annonsør Michael Buffer er også tilbake for å introdusere bokserne og starte kampene med sitt karakteristiske "Let’s get ready to rumble"

I den nye mesterskapsmodusen kan du lage din egen bokser og trene ham opp gjennom ulike minispill. Deretter kan du slå deg opp fra et nedslitt treningstudio til de store kampene i Las Vegas. Totalt er det fem arenaer å bokse i, enten alene mot computeren eller mot en kamerat.

Ready 2 Rumble: Revolution skal slippes en gang i løpet av våren. Det er Aki som står for utviklingen, og de har tidligere jobbet med blant annet slåssspillene Def Jam: Fight for New York og WWF: No Mercy.

Siste fra forsiden