Realistisk krigsspill fra Quicksilver

Quicksilver Software har kunngjort at de jobber med et realistisk krigsspill hvor du må lede opp til 30 soldater i heftige kampsituasjoner.

Opprinnelig ble War Dogs utviklet under navnet Full Spectrum Leader, på oppdrag fra den amerikanske hæren. Nå prøver imidlertid utviklerne i Quicksilver Software å skaffe seg en utgiver for spillet, som for øyeblikket kun er under utvikling til PC. Teknologien bak spillet har vært under utvikling i tre år.

I War Dogs leder du en gruppe bestående av omtrent 30 menn på oppdrag i fiendens territorium. Du får de samme utfordringene som ekte kommandører får, og kan selv velge hvordan du vil løse oppdragene dine. Du ser handlingen fra bak skulderen til kommandøren din, og kontrollerer spillet som et vanlig skytespill. Styrkene dine er delt opp i grupper på fire eller fem soldater, og brukergrensesnittet tillater at du enkelt kan gi dem avanserte ordre.

Oppdragene foregår på fastlagte kart, men hver gang du spiller vil enkeltdetaljer endre seg, slik at du ikke vil oppleve de samme tingene to ganger. Målene dine er bestemt fra starten av, men du kan selv velge hvordan du vil angripe situasjonen. Fienden er svært intelligente og uforutsigbare. Snikskytterne, for eksempel, vil sannsynligvis aldri skyte fra samme sted to ganger (men finne en ny posisjon så snart de har røpet den gamle), og soldater vil prøve å omringe dere.

Quicksilver har ikke fått noen utgiver til spillet enda, og dermed er det vanskelig å si når dette spillet vil komme på markedet. Om spillet kommer til konsoll i tillegg til PC er helt avhengig av hva en eventuell utgiver velger, men Quicksilver forsikrer at kontrollsystemet er enkelt nok til å kunne tilpasses en håndkontroller.

Siste fra forsiden