Red Dead Redemption 2-app skjuler mulige hint om en PC-versjon

Nye rykter.

Rockstar Games

26. oktober kom Red Dead Redemption 2 omsider til PlayStation 4 og Xbox One – de eneste plattformene spillet så langt er bekreftet for. Rockstar har hele tiden unngått å snakke om andre versjoner, men nye rykter om en PC-versjon dukker stadig vekk opp.

Red Dead Redemption 2 er foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One.
Rockstar Games

Denne gangen er det spillets egen «Companion»-app for mobil som kan ha avslørt utviklerens fremtidsplaner. Spillere som har gravd i mobilapplikasjonens filer har nemlig oppdaget flere referanser til nettopp en PC-versjon. Det melder nettstedet Rockstar Intel.

Kan følge i Grand Theft Auto Vs fotspor

Selv om det er langt fra en bekreftelse, kan det tolkes som at Rockstar jobber med en PC-versjon. I hvert fall ser det ut til at studioet er forberedt på muligheten for at spillet kommer til PC en vakker dag.

Det første Red Dead Redemption-spillet kom aldri til PC, men Grand Theft Auto V – Rockstars forrige spill – tok etter hvert turen over fra konsoll. Det tok omtrent halvannet år fra GTAVs opprinnelige lansering på PlayStation 3 og Xbox 360, til det dukket opp på PC, og hvor lenge PC-spillere eventuelt må vente på Red Dead Redemption 2 er umulig å vite før utvikleren kommer med en offisiell kunngjøring.

Ellers nevner companion-filene ordet «Oculus» flere ganger, som kan peke på muligheten for en slags VR-opplevelse knyttet til Red Dead Redemption 2. Rockstar lanserte nylig detektivthrilleren L.A. Noire i virtuell virkelighet, og det er ikke helt utenfor rimelighetens grenser at studioet pusler med et cowboyrelatert VR-opplegg.

Vi er godt på vei med en Red Dead Redemption 2-anmeldelse.
Etter 40 timer med spillet var vår skribent svært imponert »

Siste fra forsiden