Red Dead Redemption 2 - modifikasjoner

Red Dead Redemption 2-mods lar deg hoppe over introen og gir enda bedre grafikk

Rockstar Games

Red Dead Redemption 2 er ute på PC, og som forventet har kreative sjeler gått løs på arbeidet med å tilpasse opplevelsen. Allerede finnes det en rekke modifikasjoner til spillet – noen som byr på forbedringer og andre som er mer for moro skyld.

Hopp over introen

Blant de mer populære nedlastingene så langt er muligheten til å hoppe over spillets langtekkelige introduksjonssekvens. Med en ekstern lagringsfil får spillere starte reisen fra begynnelsen av kapittel to, som nok kommer godt med for de som tidligere har tråklet seg gjennom Red Dead Redemption 2s innledende kapittel på konsoll.

«Reshade» gir det visuelle et ekstra løft.
DigitalDreams

Andre tar sikte på å pynte på PC-versjonens allerede slående grafikk, som for eksempel «Photorealistic Reshade». Som navnet tilsier gir denne modifikasjonen spillet et realistisk ansiktsløft, i form av justeringer til farger, skygger og skarphet.

For de som er ute etter litt mer kaos i hverdagen finnes det også en modifikasjon inspirert av The Joker-filmen. Med denne får protagonist Arthur Morgan et ferskt strøk med maling i trynet slik at han ligner på Joaquin Phoenix' versjon av Batmans erkefiende.

Ellers kan man rigge seg til med alt fra lyder og musikk fra det første spillet til diverse jukeskoder, for den som liker sånt. Dette er selvfølgelig bare begynnelsen, og basert på hva «moddere» gjorde med Grand Theft Auto V har fans mye å glede seg til.

Aller først har Rockstar litt å fikse på.
Nye oppdateringer skal rydde opp i Red Dead Redemption 2s problemer »

Siste fra forsiden