Red Dead Redemption 2 - PC

Red Dead Redemption 2 sliter på PC

Oppdatert: Nye oppdateringer er tilgjengelige for spillet og for Rockstar Games Launcher.

Rockstar Games

Oppdatering 7. november: Rockstar har sluppet oppdateringer for både Red Dead Redemption 2 og for Rockstar Games Launcher, med nye forsøk på å fikse problemene som har preget PC-lanseringen.

Ifølge utvikleren skal launcheren ikke lenger krasje når man starter opp Red Dead Redemption 2, mens spillet visstnok ikke lenger er like allergisk mot antivirusprogrammer.

Oppdatering 6. november: Ikke helt uventet har Rockstar sluppet en oppdatering for Rockstar Games Launcher, som tar sikte på å rydde opp i Red Dead Redemption 2-problemene. Utvikleren har i første omgang konsentrert seg om feilene som fører til at spillet krasjer, og flere av disse skal nå være løst.

Ved å lukke launcheren og starte den på nytt vil oppdateringen lastes ned automatisk. Basert på kommentarer fra spillere på Reddit og Twitter virker det imidlertid som at mer jobb gjenstår før alt er slik det skal være i Red Dead Redemption 2.

Opprinnelig sak følger.

Red Dead Redemption 2 fikk tirsdag sin etterlengtede PC-lansering, men ikke alt har gått etter planen. Spillere melder om utallige problemer med opplevelsen, som ødelegger for moroa i både stor og liten grad.

PC-lanseringen til Red Dead Redemption 2 har ikke gått helt etter planen.
Rockstar Games

I skrivende stund er den offisielle Reddit-kanalen for Red Dead Redemption 2 overlesset med ulike feilrapporter. En diger samletråd lister blant annet slarkete bildefrekvens, dårlig lyd og trøbbel med brukergrensesnittet, men det er de mange tilfellene av spillkrasj som preger diskusjonen.

På sine nettsider hevder Rockstar at utdaterte skjermkortdrivere mest sannsynlig har skylda for at spillet krasjer. Utvikleren ber derfor om at spillere oppdaterer driverne til versjon 441.12 for Nvidia-brukere eller 19.11.1 for de med AMD-kort.

Samtidig kan det hjelpe å oppdatere skrivebordsprogrammet Rockstar Games Launcher og skru av antivirus, og enkelte spillere melder at spesielt sistnevnte har løst problemene for dem. Andre forteller imidlertid at ingen ting hjelper, så her kan vi nok forvente en oppdatering til spillet i nær fremtid.

Red Dead Redemption 2 på PC er foreløpig tilgjengelig via digitale butikker som Epic Games Store, Humble Store og Rockstars egen launcher. Spillet kommer også til Google Stadia når den nye strømmeplattformen lanseres om to uker, mens Steam-brukere får hive seg på i desember.

For de som får startet spillet venter en opplevelse helt utenom det vanlige.
Les vår anmeldelse av Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden