Red Dead Redemption 2-spillere har funnet en måte å besøke Mexico

Usynlige vegger er ingen match for nysgjerrige fans.

Rockstar Games

Red Dead Redemption 2 har vært ute i snart to uker, og i den perioden har fans hevet seg over spillets mange mysterier. Rockstar har gjemt bort en rekke gåter for spillere å bryne seg på, men for enkelte er det mer spennende å lete etter alt som utvikleren ikke har tatt høyde for.

Artikkelen kan inneholde avsløringer.

Den nyeste oppdagelsen i sistnevnte kategori er at det faktisk er mulig å besøke Mexico. Landet var en viktig del av det forrige Red Dead Redemption-spillet, men i oppfølgeren får spillere kun oppholde seg nord for grensa. I hvert fall i utgangspunktet.

Må ha fullført historien

I sin YouTube-video – som avslører en liten detalj om slutten på Red Dead Redemption 2, for de som ikke har fullført spillet – viser ZacCoxTV hvordan man kommer seg gjennom den usynlige veggen som er på plass nettopp for å hindre spillere i å utforske Mexico.

ZacCoxTV viser hvordan man kommer seg til Mexico. Videoen inneholder en detalj om slutten i Red Dead Redemption 2. (Video: ZacCoxTV)

For å låse opp den delen av kartet må man først komme seg gjennom spillets historie, så om du ikke har kommet så langt er reisemulighetene dine begrenset. Vel inne i Mexico er det heller ikke så mye å se, da området for det meste består av ødemark – med ett unntak.

Om du er villig til å løpe langt nok kan du besøke El Presidio. Fortet fra Red Dead Redemption er åpent for å besøk, men hvorfor Rockstar har inkludert det i et område man egentlig ikke kan komme til er uvisst. Muligens skulle det en gang være en del av hovedspillet, eller kanskje det på en eller annen måte vil inkluderes i den kommende flerspillerdelen.

Rockstar har foreløpig ikke kommentert saken, og det gjenstår å se om utvikleren vil tette igjen hullet eller la eventyrlystne sjeler fortsette å utforske utenfor spillets grenser.

Red Dead Redemption 2 fikk toppkarakter av oss.
– En opplevelse helt utenom det vanlige »

Siste fra forsiden