Red Ocean

Klar for å kjempe mot terrorister dypt under havoverflaten? Her er en demo av skytespillet Red Ocean.

Red Ocean er et førstepersons skytespil hvor du får rollen som Jack Hard, en dykkerinstruktør som ved en tilfeldighet kommer over en sovjetisk forskningsstasjon dypt under havets overflate. Sovjeterne har imidlertid forlatt stedet, men det betyr dessverre ikke at basen står tom. Ondsinnede terrorister har nemlig bestemt seg for å bruke basen som et ledd i deres ondsinnede terroristplaner, og før Jack vet ordet av det, er han fanget.

Spillets store skrytepunkt er at vann spiller en stor rolle i gameplayet, enten det er i flytende form, is eller damp. Flytende vann kan man selvsagt svømme i, noe som tillater Jack å snike seg ubemerket inn på fiendene (som også kan druknes). Is har også spennende egenskaper, mens glovarm damp heller ikke er til å spøke med.

I denne demoen (343 MB) får du prøve spillets tredje oppdrag. Undervannsstasjonen er okkupert av terrorister som arbeider med en enorm sentrifuge. Energien utvinnes fra energirike steiner inne i stasjonen, og en høyttalerstemme gjør det klart for vaktene at det ikke må skytes – den kompliserte prosessen er nemlig svært skjør. Dette kan du dessvere ikke ta hensyn til.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Red Ocean butikklanseres for PC i løpet av årets tredje kvartal.

Siste fra forsiden