Registrer deg for World of WarCraft

I dag åpnet Blizzard for registrasjon til den europeiske beta-testen av World of WarCraft. Du og alle andre i denne verdensdelen er invitert med åpne armer.

Den amerikanske beta-testen av World of WarCraft har allerede pågått i flere måneder og utviklet seg med kjempesteg i riktig retning. I likhet med Sony Online og Mythic Entertainment, ønsker Blizzard tydeligvis å presse sitt onlinespill på det europeiske markedet, og drar i gang med en særegen beta-test for oss på denne siden av dammen.

Kriteriene er nådige. Du må være bosatt i Europa og mestre ett eller flere av de tre språkene: Engelsk, fransk eller tysk. Registrasjonsprosessen er enkel og består mer eller mindre av å lange over dine personlige opplysninger, samt de nødvendige faktaene om maskinen din. Dette skjer for øvrig automatisk gjennom nettleseren din. Registreringen foregår på det europeiske nettstedet til spillet.

Blizzard sier at portene for registrering vil være oppe i tre uker, men det er enda ikke gitt noe klart signal om når selve beta-testen vil begynne. Selve lanseringen av spillet er enda ukjent, men Blizzard er rimelig sikre på at det vil skje på denne siden av nyttår.

For de uinnvidde, World of WarCraft er et såkalt MMORPG ("Massively Multiplayer Online Role-Playing Game"), et spill der du logger deg på en server sammen med tusenvis av andre spillere fra alle klodens hjørner. Spillet bygger på det evig-populære WarCraft-universet, som har blitt udødeliggjort gjennom de sjangerdefinerende strategispillene ved samme navn.

Siste fra forsiden