Nytt GoldenEye på vei?

Reprise av høydare

Mye tyder på en nyversjon av klassikeren.

Skytespillet GoldenEye til Nintendo 64 har blitt en klassiker siden det kom ut i 1997, og flere ser på dette som tidenes beste skytespill på konsoll.

Derfor er det litt merkelig at vi ikke har fått en nyversjon ennå, 12 år etter første utgivelse. Grunnen er komplikasjoner rundt lisensen. Utvikler Rare ble kjøpt av Microsoft i 2002, mens rettighetene til å utvikle James Bond-spill ble overført fra EA til Activision i 2006.

Bond, James Bond.

Nå kan Gamespot melde at et nytt GoldenEye trolig er på vei, under Activisions paraply. Det er et nettresymé for en animatør hos utvikler Eurocom Entertainment Software som avslører dette. Dokumentet har nå blitt fjernet, men det skal ha vist at GoldenEye kommer til Wii i 2010.

Eurocom har bidratt på en rekke Bond-spill tidligere, slik som Quantum of Solace, James Bond 007: Nightfire, The World Is Not Enough og James Bond Jr..

Activision har ikke kommentert saken, men utgiveren har allerede flere Bond-spill i produksjon. Det er ganske sikkert at man har planer om et nytt spill til neste film, trolig i 2011. Dessuten skal Bizarre Creations jobbe med en bilbasert tittel som kommer neste år.

Siste fra forsiden