Retrosamling fra Electronic Arts

Rapporter fra USA forteller at EA jobber med en samlepakke for PSP, hvor vi blant annet får Desert Strike, Road Rash og Wing Commander.

I EA Replay får vi ta turen tilbake til det EA mener er konsollspillenes gullalder, og spille kjente og kjære klassikere som Desert Strike, Syndicate, Road Rash og Wing Commander. Den korte beskrivelsen av pakken som har dukket opp på amerikanske nettbutikker forteller at vi får spille mot venner i enkelte av titlene, og at vi i tillegg kan låse opp original spillkunst, spille i widescreen eller normal modus og lagre når vi vil.

Den fullstendige listen over spill inkluderer følgende fjorten titler: B.O.B., Budokan, Desert Strike, Jungle Strike, Haunting Starring Polterguy, Road Rash I, II og III, Syndicate, Ultima: The Black Gate, Virtual Pinball, Wing Commander og Wing Commander: Secret Missions.

I og med at pakken fokuserer på konsollspill, er det nok tvilsomt at vi får oppleve de overlegne PC-versjonene av spill som Wing Commander. Det amerikanske nettstedet Gamespot tror i stedet vi i de aller fleste tilfellene får versjonene til Sega Mega Drive og Super Nintendo.

EA har ikke kommet med noen kunngjøring av denne pakken enda, men selv om nettbutikker ikke alltid er til å stole på i forhold til utgivelsesdatoer og slikt, er det sjelden de dikter opp produkter selv. Amerikanske Gamestop hevder at EA Replay skal lanseres 3. november i USA.

Siste fra forsiden