Gratistur til øyparadis

Rettskaffent, man

Just Cause 2 får demo om noen få dager.

Mot slutten av måneden kommer sandkassespillet Just Cause 2, og ifølge vår ferske sniktitt kan vi se fram til en ellevill actionfest med masse eksplosjoner og minimal forankring i virkeligheten. Om et par dager kan du selv sjekke om dette er en god beskrivelse av spillet, for 4. mars slippes en demo. Den kan lastes ned på Xbox Live, PlayStation Network og Steam.

Klarer ikke laste video

Demoen tar oss med til Lautan Lama-ørkenen, hvor vi får boltre oss på hundre kvadratkilometer med tørt og dødt land. Trass det ugjestmilde landskapet skal det være dugelig med byer og militære hovedkvarter å lage kvalm i, samt en del oppdrag å utføre for de mer målbevisste. Du kan blant annet jakte på en av fiendens majorer, kapre helikoptre, sabotere drivstoffanlegg og hoppe i fallskjerm fra fly.

Fullversjonen av Just Cause 2 skal ha en hel øygruppe på over tusen kvadratkilometer å utforske. Som superagent Rico Rodriguez skal du befri dette øyriket fra kjipe og autoritære ledere, og det gjør du ved hjelp av vold og sprengstoff. I tillegg må du spore opp og kverke din mentor, som har stjålet en pen slump penger fra deres felles arbeidsgiver.

Siste fra forsiden