Return to Mysterious Island

Har du det som skal til for å overleve på en øde øy? I så fall kan du prøve den nylanserte demoen av Return to Mysterious Island.

I Return to Mysterious Island spiller du Mina, som akkurat har reddet livet etter at seilbåten hun befant seg på sank under en storm. Nå befinner hun seg på en ukjent og tilsynelatende ubebodd øy, og må overleve etter beste evne med de ressursene hun klarer å lete opp. Etter som hun utforsker den mystiske øyen møter hun på spøkelset til kaptein Nemo, som trenger hennes hjelp. Hvis hun kan finne den døde kroppen hans og gi ham en ordentlig begravelse, vil han hjelpe henne å unnslippe øyen.

Return to Mysterious Island er et førstepersons eventyrspill som minner om Myst-serien, men som også har tiltrukket seg tilhengere av klassiske tredjepersons pek-og-klikk-spill. Spillet inneholder alt det vi forventer av denne typen spill, både når det gjelder gåter, utforsking og en interessant historie. I tillegg ser det ut til å by på svært pen grafikk.

Demoen lar deg prøve starten av spillet, hvor du må finne ut hvordan du skal overleve på øyen. Skulle du sette deg fast underveis, kan du benytte deg av den vedlagte løsningen for å se alt demoen har å by på. Installasjonsfilen er på 214 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden